Майката на тийнейджър, извършил масова стрелба в училище в Мичиган се насочва

...
Майката на тийнейджър, извършил масова стрелба в училище в Мичиган се насочва
Коментари Харесай

Майката на стрелеца в училище в Мичиган ще бъде изправена пред съда за непредумишлено убийство на 4 ученика

Майката на младеж, извършил масова пукотевица в учебно заведение в Мичиган се насочва към правосъден развой по обвинявания в непредумишлено ликвидиране в необикновен опит да притегли наказателна отговорност към него родители за гибелта на четирима възпитаници.

Дженифър и Джеймс Крамбли не са упрекнати, че са знаели, че синът им е възнамерявал да убие съученици в Оксфордската гимназия през 2021 година

Но прокурорите споделиха, че са създали револвер наличен за Итън Кръмбли, пренебрегнали са потребностите му за психологично здраве и са отказали да го заведат вкъщи, когато са се сблъскали с неговите насилствени рисунки в учебно заведение в деня на нападението.

Непредумишленото ликвидиране е „ добре дефинирано от епохи и детайлите му са избрани и ясни: груба немарливост, причиняваща гибел “, сподели помощник-прокурорът Джоузеф Шада в правосъдно дело.

Изборът на правосъдни заседатели се движеше постепенно във вторник в процеса против 45-годишната Дженифър Кръмбли. Стотици хора бяха призовани в съда в окръг Оукланд, на 40 м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР